Van Praag Instituut
 • telefoon
  030 2341707
 • webadres
  www.vanpraaginstituut.nl
 • email
  Voor het sturen van een bericht met uw eigen email-programma: klik op onderstaande email-knop. Maar u kunt voor het verzenden van een bericht ook gebruikmaken van het contact-formulier op deze pagina.

  Stuur ons een email
 • adres
  Springhuys
  Springweg 7,
  3511 VH Utrecht
Contact-formulier

Met een * gemarkeerde velden zijn verplicht

Met het openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station loop je in 10 minuten naar het Springhuys. Je verlaat het Centraal Station aan de stadszijde (dus niet de Jaarbeurszijde). Na de poortjes sla je linksaf en verlaat je de stationshal. Loop nu schuin rechts naar de ingang van Hoog Catharijne. Loop Hoog Catharijne in en houd rechtsaan. Je loopt vervolgens een paar honderd meter door richting de uitgang Moreelsepark. Als je na de Albert Heijn via de roltrap buiten komt, ga je linksaf, steek je de Catharijnesingel over en loop je rechtdoor de Mariaplaats op tot je niet verder kunt. Hier sla je rechtsaf (aan je rechterhand staat het gele gebouw van de Kunsten); in het verlengde van de Mariaplaats begint de Springweg. Het Springhuys, waar het Van Praag Instituut gevestigd is, zit vooraan op nummer 7.

Met de auto
Er is een parkeergarage Springweg op 150 meter afstand van het Springhuys. Zorg ervoor dat je de Springweg inrijdt via de Mariaplaats. Vanaf de andere richting is de parkeergarage niet bereikbaar.